Home > Inwoners > Milieupleinen en retourettes

Milieupleinen en retourettes

In de gemeente Nijkerk zijn diverse milieupleinen. Dit zijn plekken waar u bijna al uw verschillende soorten afval naar toe kunt brengen.

Hoevelaken

• Retourette in de Albert Heijn (Hoevelaken): glas, sappakken, papier, kunststof, kleding en schoenen en batterijen.
  • Milieuplein op de Kantemarsweg (Hoevelaken): glas, sappakken, kunststof, kleding en schoenen.

Nijkerk

• Retourette in de Albert Heijn (Nijkerk): glas, sappakken, papier, kunststof, kleding en schoenen, frituurvet en batterijen.
  • Milieuplein in de Boni (Nijkerk): glas, sappakken, papier, kunststof, kleding en schoenen en batterijen.
  • Milieuplein bij de Jumbo op de Torenstraat; (Nijkerk): glas, sappakken, kunststof, kleding en schoenen.
  • Milieuplein bij de Aldi op de Hoefslag (Nijkerk): glas, sappakken, kunststof, kleding en schoenen.
  • Milieuplein bij de Boni aan het Zandoogje (Nijkerk): glas, sappakken en kunststof.

Nijkerkerveen

• Milieuplein bij de Meermarkt (Nijkerkerveen): glas, sappakken, kunststof, kleding en schoenen.

In de Afvalwijzer vindt u een overzicht van locaties.