Home > Inwoners > Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Wilt u samen met anderen uw eigen woning bouwen? Dat kan in een CPO project (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Het college van burgemeester en wethouders wil CPO-projecten stimuleren in onder andere Doornsteeg en Nijkerkerveen fase 2. De informatiebrochure CPO en de voorwaarden die de gemeente stelt aan een CPO project zijn onderaan de pagina te downloaden.

CPO in Doornsteeg

In Doornsteeg zijn inmiddels vier CPO-groepen actief. Hiermee is voor de ontwikkeling van het eerste deelplan het maximum aantal CPO-groepen in Doornsteeg bereikt.

De CPO-groep die het verst in de planontwikkeling is, is de Vereniging Woonproject Holkerbeek. Deze CPO-groep wil een locatie aan de Holkerweg ontwikkelen.

1. Vereniging Woonproject Holkerbeek: http://holkerbeek.colwebdesign.nl
  2. MeaCasa: www.ikwoonbetaalbaar.nl
  3. Woonvereniging Doornsteeg via cpo@woonverenigingdoornsteeg.nl
  4. De Woongaard via cpodewoongaardnijkerk@gmail.com

Als u vragen heeft over CPO kunt u contact opnemen met de heer Erik Praas van de gemeente Nijkerk, te bereiken via mail gemeente@nijkerk.eu of via telefoonnummer 14 033.